Італійський будинок моди Missoni представив першу лінійку фірмових ремінців для Apple Watch

фото Італійський будинок моди Missoni представив першу лінійку фірмових ремінців для Apple Watch

Компанія Missoni зовсім недавно представила свою першу лінійку ремінців для Apple Watch, яка відрізняється фірмовими візерунками та кольорами Будинку моди.

У цій серії чудово об'єдналися дві стихії – мода та сучасні технології, що дало можливість подарувати класичним ремінцям для ремінь для Apple Watch 38/40 mm новий, стильний та модний вигляд. Чим же відрізняються ці фірмові ремінці для епл вотч? По-перше, це наявність фірмових емблем Будинку моди Missoni (зигзаподібні візерунки та напис). По-друге, ексклюзивний дизайн ремінців для apple watch, які можна купити в інтернет-магазинах, полягає в незвичайному поєднанні колірних відтінків і текстур. Красиві ремінці для apple watch сумісні з моделями годинника з першого по сьоме покоління. На вибір користувачі можуть купити ремінець для apple watch зі шкіри, металу та текстильні варіанти (з різнокольорових тканин).

Нова колекція ремінців для Apple Watch 38/40 mm була представлена ​​покупцям на ексклюзивному заході. Місцем проведення став флагманський магазин Будинку моди у Мілані. Незвичайною та ефектною «фішкою» заходу стала присутність художника Джіо Пасторі, який вручну розписував ремінці для apple watch 5 40mm бажаючим відвідувачам. Погодьтеся, отримати такий ексклюзивний і дорогий подарунок, мрія багатьох сучасних користувачів техніки Apple, уважно стежать за тим, що відбувається у високій моді. і кожен користувач може придбати варіант, що найбільш сподобався.


ПОПУЛЯРНІ ПОСИЛАННЯ