Чого чекати від нових чохлів для iPhone 6?

фото Чого чекати від нових чохлів для iPhone 6?

Чого власники нового iPhone 6 очікують від захисних чохлів для цього пристрою? Які їхні критерії вибору аксесуарів?

Тим, хто зараз зайнявся процесом вибору та губиться у здогадах, оскільки дизайн нового пристрою суттєво відрізняється від попереднього покоління, пропонуємо спробувати розібратися у цьому разом із нами.

< Ми спробували дізнатися, на що найбільше люди звертають увагу при покупці нового iPhone і співвіднести це з тими функціями захисних чохлів, які можуть бути корисні за наявності у смартфона подібних характеристик. Виявилося, що основним критерієм при купівлі є аж ніяк не величина екрану, на яку орієнтована нова модель iPhone. Близько 97% респондентів повідомили, що головне для них – це обсяг заряду батареї та тривалість автономної роботи пристрою.

А розмір дисплея та якість камери займають, відповідно, друге та третє місця цього рейтингу.

< На жаль, на тривалість роботи смартфона і величину заряду батареї чохли для iPhone 6 вплинути поки що не можуть. Жоден виробник аксесуарів зараз не представив моделі з підтримкою цієї функції. Хоча, судячи з деяких даних, компанії активно працюють і в цьому напрямі. Цю теорію підтверджує нещодавно з'явився в мережі інтернет концепт чохла, що самозаряджається, для цього пристрою. Виглядає винахід трохи футуристичним, але цілком реальним, а час автономної роботи збільшує більше ніж на 80%. Все це робить появу «чохла-зарядного пристрою» цілком ймовірним вже в недалекому майбутньому.

А поки що – приділимо більше уваги двом критеріям, що залишилися.

Збільшений скляний екран потребує більш якісної та надійної захисту. Ми б, природно, порадили Вам у такому разі купити чохол для iPhone 6 із захисною плівкою в комплекті, щоб надійніше вберегти дисплей від тріщин та подряпин. Та ось тільки одне «але»: інноваційне сапфірове скло iPhone 6 тепер є настільки міцним, що потреба у захисній плівці в принципі практично відпадає.

А щодо роботи камери – абсолютно всі чохли iPhone 6 мають спеціальні вирізи на задній кришці для зручної та швидкої фото- та відеозйомки.

Так що можете абсолютно вільно вибирати будь-які чохли для iPhone 6, виходячи виключно з власних переваг у дизайні, кольорах і формах. Але не забувайте звертати увагу на якість та справжність виробу.

ПОПУЛЯРНІ ПОСИЛАННЯ